top of page

OVER ONS

Flamingo Training & Coaching is een frisse samenwerkingspartner voor gedrags- en communicatietrainingen in het bedrijfsleven.

Onze trajecten kenmerken zich door fun, diepgang en praktijkgericht werken. Voor de deelnemers betekent dit dat wij leren leuk maken. In onze trainingen wisselen we dan ook veel af in werkvormen. Tegelijkertijd zoeken we ook de diepte op, waardoor de deelnemers meer in verbinding met zichzelf en elkaar komen.

Ik ben Alies Tax, trainer & coach, of beter gezegd: expert op het gebied van leren. Naast vakidioot ben ik hardloopster, groene vingers-bezitster, de vrouw van Fabian, moeder van Raaf, half Drents, half Twents en inwoonster van Almere. In 2018 richtte ik Flamingo Training & Coaching op. En dat werd tijd. Want na tien jaar werkzaam te zijn geweest binnen Learning & Development, wist ik het zeker: mijn passie is het trainersvak.

De opdrachten die ik mag doen voor opdrachtgevers, doe ik graag samen. Ik heb dan ook een aantal experts om me heen verzameld met wie ik graag L&D vraagstukken oppak. Dit doen wij met een heldere missie: wij geloven dat de verbinding met jezelf en anderen tot meer (werk)geluk leidt. Zelf hebben wij dit ook zo ervaren!

23november2018byWendyvanHardeveldIMG_1523.jpg

“Integrity is choosing courage over comfort; choosing what is right over what is fun, fast, or easy; and choosing to practice our values rather than simply professing them”

Brené Brown

SAMENWERKINGSPARTNERS

Flamingo Training & Coaching werkt samen met een aantal steengoede trainers.

Wij zetten elkaar dan ook regelmatig in en vliegen vraagstukken samen aan.

 

Flamingo Training & Coaching werkt graag samen met deze experts!

Duco Biemans jpg.jpg

Duco Biemans

Behavior Design Expert /

Trainer / Coach

  • Gray LinkedIn Icon
LR_MG_4650©MUPH^J2.JPG

Linneke Stoltenborgh

Leiderschap / Talent Management / Teamontwikkeling

  • Gray LinkedIn Icon
DSC_3345.jpg

Maud van Vliet

Online Marketing Specialist

  • Gray LinkedIn Icon
021A9727.jpg

Carl Hoogvliet

Trainer / Trainingsacteur / Stemacteur

  • Gray LinkedIn Icon
bottom of page