OVER ONS

Flamingo Training & Coaching is een frisse samenwerkingspartner voor gedrags- en communicatietrainingen in het bedrijfsleven.

Onze trajecten kenmerken zich door fun, diepgang en praktijkgericht werken. Voor de deelnemers betekent dit dat wij leren leuk maken. In onze trainingen wisselen we dan ook veel af in werkvormen. Tegelijkertijd zoeken we ook de diepte op, waardoor de deelnemers meer in verbinding met zichzelf en elkaar komen.

Ik ben Alies Tax, trainer & coach, of beter gezegd: expert op het gebied van leren. Naast vakidioot ben ik hardloopster, groene vingers-bezitster, de vrouw van Fabian, half Drents, half Twents en inwoonster van Almere Poort. In 2018 richtte ik Flamingo Training & Coaching op. En dat werd tijd. Want na tien jaar werkzaam te zijn geweest binnen Learning & Development, wist ik het zeker: mijn passie is het trainersvak.

De opdrachten die ik mag doen voor opdrachtgevers, doe ik graag samen. Ik heb dan ook een aantal experts om me heen verzameld met wie ik graag L&D vraagstukken oppak. Dit doen wij met een heldere missie: wij geloven dat de verbinding met jezelf en anderen tot meer (werk)geluk leidt. Zelf hebben wij dit ook zo ervaren!

“Integrity is choosing courage over comfort; choosing what is right over what is fun, fast, or easy; and choosing to practice our values rather than simply professing them”

Brené Brown

Flamingo Training & Coaching

+31 640004318

 KVK 71635696 / BTW NL001415310B32

  • LinkedIn - grijze cirkel
  • YouTube - grijze cirkel
  • Instagram - grijze cirkel

©2021 by Flamingo Training & Coaching