top of page

OPDRACHTGEVERS

WBJ_1841.jpg

Flamingo Training & Coaching werkt voor verschillende eigen opdrachtgevers zoals de Rijksoverheid, Bestseller en Moneybird. Daarnaast werken wij voor een aantal andere mooie bedrijven via trainingsbureaus Mind Work Productions en De Baak.

Het is een voorrecht om bij zoveel bedrijven een kijkje in de keuken te mogen nemen en waarde te mogen toevoegen. Lees hoe opdrachtgevers, deelnemers en collega's ons ervaren!

Ontwerp zonder titel (4).png
2.png

Klik op de logo's voor meer informatie

REVIEWS

In de voorbereiding wilde Alies de vraag tot in detail ontleden. Daar nam ze de tijd voor en het resultaat was twee geweldige teamdagen waarin we met veel verschillende methodes gewerkt hebben om meer inzicht te krijgen in ons team. Het heeft ons veel gebracht. Alies is behalve een uitstekende coach ook gewoon een fantastisch warm mens.  

OPDRACHTGEVER MONEYBIRD

De training was erg leerzaam en duidelijk. Zaken werden dieper besproken wanneer nodig en de opdrachten waren erg leuk gecreëerd! Alies kan de stof goed overbrengen en brengt veel enthousiasme met zich mee.

DEELNEMER JUMBO

Alies is professioneel, enthousiast en heel erg leuk. Ze weet met haar kneitergoede voorbereiding inhoudelijk de juiste snaar te raken. Haar trainingen zijn spannend, interactief en dynamisch. Ze is gedurfd genoeg om haar plan om te gooien als ze voelt dat er iets anders nodig is in een groep. Verder is ze echt een vakidioot die alle details goed wil krijgen, zodat ze met een ontspannen energie voor de groep kan staan. 

COLLEGA-TRAINER

Het eerste door jou en Carl gemaakt filmpje is een succes! We hebben ruim 1100 views en de reacties zijn heel positief. 'Courage over comfort kiezen', kwam spontaan terug in een intervisie sessie als onderlinge tip. Toen was ik echt wel even 'vet trots'. Dankjewel!

OPDRACHTGEVER PWC

De egotoestanden die voorbij kwamen in de feedback training, waren voor mij echt een eye opener. Dankjewel!

DEELNEMER BESTSELLER

Alies is een voorbeeld voor vele L&D professionals. Ze heeft lef, durft zich kwetsbaar op te stellen, heeft een enorme drive en is zelf ook altijd bezig met haar eigen ontwikkeling. Ik wens ons werkveld vele persoonlijkheden á la Alies toe. 

NOMINATIE L&D PROFESSIONAL DEVELHUB AWARD

Zeer goede sessie! Je haalde waar nodig de theorie erbij zonder saai te worden. Door met verschillende vormen te werken kwamen mensen meer los. Je was in iedereen geïnteresseerd en zocht verbinding met de groep. Top!

DEELNEMER BDO

Dat was een hele diepgaande intervisie sessie, dankjewel…!

DEELNEMER KPN

Alies in drie woorden: sprankelend, open en aanpakker.

COLLEGA TRAINER

Het teamtraject met Alies heeft onze samenwerking en onderling begrip voor elkaar sterk vergroot. Alies werkt in goed overleg met de deelnemers en stemt haar programma af op hun behoefte en dynamiek.

OPDRACHTGEVER DE WATERHEUEL

Dankjewel voor de sessie. Je redde je goed uit de eindeloze discussie en ik vond het heel sterk dat je ons een moment gaf om elkaar persoonlijke feedback te geven. Ik ben blij dat je de echte dynamiek van het team hebt meegemaakt vandaag zodat je ons hiermee kan helpen in een volgende sessie!

OPDRACHTGEVER BUDGET THUIS

I thought this was a super insightful approach to how to give and receive feedback. There is always a basic framework that people are taught, but here you really go into depth and look at theories. The ego profiles were super helpful and it gives a good idea of the most constructive way to give feedback. All in all a good experience!

PARTICIPANT BESTSELLER

Drie woorden die Alies kernmerken: persoonlijk, energie en verfrissend!

DEELNEMER VODAFONE ZIGGO

Kort samengevat vond ik de training positief, leerzaam, interactief en gezellig. Zeker door de praktische toepassing in combinatie met de opdrachten kijk ik positief terug op deze training.

DEELNEMER PWC

Wat een aanwinst om jou als coach binnen ons team te hebben! Hopelijk nog voor heel lang!

DEELNEMER ZORGMANAGE

bottom of page