OPDRACHTGEVERS

WBJ_1841.jpg

Flamingo Training & Coaching werkt voor verschillende eigen opdrachtgevers zoals Jumbo, Bestseller en Budget Thuis. Daarnaast werken wij voor een aantal andere mooie bedrijven via trainingsbureau VDS.

Het is een voorrecht om bij zoveel bedrijven een kijkje in de keuken te mogen nemen en waarde te mogen toevoegen. Lees hoe opdrachtgevers, deelnemers en collega's ons ervaren!

Klik op de logo's voor meer informatie

REVIEWS

Dankjewel voor de sessie. Je redde je goed uit de eindeloze discussie en ik vond het heel sterk dat je ons een moment gaf om elkaar persoonlijke feedback te geven. Ik ben blij dat je de echte dynamiek van het team hebt meegemaakt vandaag zodat je ons hiermee kan helpen in een volgende sessie!

OPDRACHTGEVER BUDGET THUIS

Het eerste door jou en Carl gemaakt filmpje is een succes! We hebben ruim 1100 views en de reacties zijn heel positief. 'Courage over comfort kiezen', kwam spontaan terug in een intervisie sessie als onderlinge tip. Toen was ik echt wel even 'vet trots'. Dankjewel!

OPDRACHTGEVER PWC

De egotoestanden die voorbij kwamen in de feedback training, waren voor mij echt een eye opener. Dankjewel!

DEELNEMER BESTSELLER

Alies is een voorbeeld voor vele L&D professionals. Ze heeft lef, durft zich kwetsbaar op te stellen, heeft een enorme drive en is zelf ook altijd bezig met haar eigen ontwikkeling. Ik wens ons werkveld vele persoonlijkheden á la Alies toe. 

NOMINATIE L&D PROFESSIONAL DEVELHUB AWARD

Wat een aanwinst om jou als coach binnen ons team te hebben! Hopelijk nog voor heel lang!

DEELNEMER ZORGMANEGE

Alies is professioneel, enthousiast en heel erg leuk. Ze weet met haar kneitergoede voorbereiding inhoudelijk de juiste snaar te raken. Haar trainingen zijn spannend, interactief en dynamisch. Ze is gedurfd genoeg om haar plan om te gooien als ze voelt dat er iets anders nodig is in een groep. Verder is ze echt een vakidioot die alle details goed wil krijgen, zodat ze met een ontspannen energie voor de groep kan staan. 

COLLEGA-TRAINER

Dat was een hele diepgaande intervisie sessie, dankjewel…!

DEELNEMER KPN

Zeer goede sessie! Je haalde waar nodig de theorie erbij zonder saai te worden. Door met verschillende vormen te werken kwamen mensen meer los. Je was in iedereen geïnteresseerd en zocht verbinding met de groep. Top!

DEELNEMER BDO

Het teamtraject met Alies heeft onze samenwerking en onderling begrip voor elkaar sterk vergroot. Alies werkt in goed overleg met de deelnemers en stemt haar programma af op hun behoefte en dynamiek.

OPDRACHTGEVER DE WATERHEUVEL

Alies in drie woorden: sprankelend, open en aanpakker.

COLLEGA-TRAINER