OPDRACHTGEVERS

WBJ_1841.jpg

Flamingo Training & Coaching werkt voor verschillende eigen opdrachtgevers zoals Jumbo, Bestseller en Moneybird. Daarnaast werken wij voor een aantal andere mooie bedrijven via trainingsbureau VDS.

Het is een voorrecht om bij zoveel bedrijven een kijkje in de keuken te mogen nemen en waarde te mogen toevoegen. Lees hoe opdrachtgevers, deelnemers en collega's ons ervaren!

Klik op de logo's voor meer informatie

REVIEWS

Dankjewel voor de sessie. Je redde je goed uit de eindeloze discussie en ik vond het heel sterk dat je ons een moment gaf om elkaar persoonlijke feedback te geven. Ik ben blij dat je de echte dynamiek van het team hebt meegemaakt vandaag zodat je ons hiermee kan helpen in een volgende sessie!

OPDRACHTGEVER BUDGET THUIS

Het eerste door jou en Carl gemaakt filmpje is een succes! We hebben ruim 1100 views en de reacties zijn heel positief. 'Courage over comfort kiezen', kwam spontaan terug in een intervisie sessie als onderlinge tip. Toen was ik echt wel even 'vet trots'. Dankjewel!

OPDRACHTGEVER PWC

De egotoestanden die voorbij kwamen in de feedback training, waren voor mij echt een eye opener. Dankjewel!

DEELNEMER BESTSELLER

Alies is een voorbeeld voor vele L&D professionals. Ze heeft lef, durft zich kwetsbaar op te stellen, heeft een enorme drive en is zelf ook altijd bezig met haar eigen ontwikkeling. Ik wens ons werkveld vele persoonlijkheden á la Alies toe. 

NOMINATIE L&D PROFESSIONAL DEVELHUB AWARD

Wat een aanwinst om jou als coach binnen ons team te hebben! Hopelijk nog voor heel lang!

DEELNEMER ZORGMANEGE

Alies is professioneel, enthousiast en heel erg leuk. Ze weet met haar kneitergoede voorbereiding inhoudelijk de juiste snaar te raken. Haar trainingen zijn spannend, interactief en dynamisch. Ze is gedurfd genoeg om haar plan om te gooien als ze voelt dat er iets anders nodig is in een groep. Verder is ze echt een vakidioot die alle details goed wil krijgen, zodat ze met een ontspannen energie voor de groep kan staan. 

COLLEGA-TRAINER

Dat was een hele diepgaande intervisie sessie, dankjewel…!

DEELNEMER KPN

Zeer goede sessie! Je haalde waar nodig de theorie erbij zonder saai te worden. Door met verschillende vormen te werken kwamen mensen meer los. Je was in iedereen geïnteresseerd en zocht verbinding met de groep. Top!

DEELNEMER BDO

Het teamtraject met Alies heeft onze samenwerking en onderling begrip voor elkaar sterk vergroot. Alies werkt in goed overleg met de deelnemers en stemt haar programma af op hun behoefte en dynamiek.

OPDRACHTGEVER DE WATERHEUVEL

Alies in drie woorden: sprankelend, open en aanpakker.

COLLEGA-TRAINER

Thank you very much for making the training an interesting and fun time.
Before joining, I was thinking that I would probably be boring and actually a bit worried about being able to follow it because of the language, but as I said, it was fun, easy, I felt really comfortable and safe, and I really think I learned a few nice things on it. 

PARTICIPANT BESTSELLER

De training was erg leerzaam en duidelijk. Zaken werden dieper besproken wanneer nodig en de opdrachten waren erg leuk gecreëerd! Alies kan de stof goed overbrengen en brengt veel enthousiasme met zich mee.

DEELNEMER JUMBO

Kort samengevat vond ik de training positief, leerzaam, interactief en gezellig. Zeker door de praktische toepassing in combinatie met de opdrachten kijk ik positief terug op deze training.

DEELNEMER PWC