Alies Tax-Alberts

+31 640004318

 KVK 71635696 / BTW NL001415310B32

  • Screen Shot 2019-09-29 at 09.00.25
  • Screen Shot 2019-09-29 at 08.55.26

©2020 by Flamingo Training & Coaching

WAT DOE IK?

Ik geef communicatie- en gedragstrainingen bij verschillende bedrijven. Ik gebruik in mijn trainingen onder andere gaming elementen, NLP, het Enneagram, Familieopstellingen en Transactionele Analyse. Verder gebruik ik de psychologische voorkeuren van Jung; ik ben geaccrediteerd Insights Discovery practitioner.

Sunrise

OVERIGE TRAININGEN

Waar ik nog meer in thuis ben: feedback geven en ontvangen, intervisie, klantgerichtheid, train de trainer, coaching technieken, brainstormsessies, presenteren en werken met gedragsstijlen (met of zonder Insights Discovery profielen).

 

Ten slotte geef ik workshops Online Profileren waarbij de deelnemers werken aan hun zichtbaarheid door onder andere te werken met video's. De deelnemers leren zelfs hoe video's te monteren.

SAMENWERKINGEN

Vaak werk ik samen met andere trainers, acteurs en coaches. Ik heb dan ook een groot netwerk van steengoede mensen. Wij zetten elkaar regelmatig in! 

TEAMONTWIKKELING

Mensen bellen mij het vaakst voor hulp bij teamontwikkeling. Ik coach dan ook verschillende teams. De leidinggevende is daar altijd bij aanwezig, want ook hij/zij is onderdeel van het team.

 

In mijn sessies gebruik ik vaak de kleurenmethodiek van Insights Discovery om de teamdynamiek in kaart te brengen. Ook helpt deze methode de deelnemers om elkaar beter te leren kennen.

Daarna bekijken we samen welke stappen het team wil zetten. Vaak zorgt alleen al meer openheid voor meer veiligheid en vertrouwen. Ook laat ik het team nadenken over een gezamenlijke teammissie. Soms is het ook nodig om naar de taken, rollen en verantwoordelijkheden te kijken.

Ook komen er soms onopgeloste conflicten of impactvolle gebeurtenissen uit het verleden naar boven. Als hier geen aandacht aan wordt besteed, kan het team niet verder groeien. Tijdens teamtrajecten is moed, kwetsbaarheid en een sfeer van veiligheid dan ook erg belangrijk.

 

Naast Insights Discovery gebruik ik onder andere de piramide van Lencioni, de groepsfasen van Tuckman, systemisch werken en de Transactionele Analyse.