Zoeken
  • Alies Tax-Alberts

Spelen...!

Bijgewerkt: 16 nov 2018


Play: how it shapes the brain, opens the imagination and invigorates the soul!


Ik houd van spelen. Dat uit zich vooral in zingen, dansen en lekker lachen! Dat begon al vroeg: als klein meisje stond ik altijd mee te dansen en zingen op de Spice Girls, Marco Borsato en Peter André. Als pubermeisje zette zich dat voort op de dansvloer. Ieder weekend had ik een schorre stem.


Nog steeds houd ik van lekker losgaan. Ik ben een stiekeme karaoke-fan, kom nog steeds wel es om 6 uur ’s nachts terug van een nachtje stappen en ik houd van festivals. Mijn vriendinnen hebben dat goed opgemerkt. Niet voor niets hebben zij op mijn vrijgezellenfeest een lipdub geregeld; helemaal uitgedost playbackten wij ‘Wannabe’ van de Spice Girls.


Je als een kind zo vrij voelen: dat is zo belangrijk! Daarom doe ik dat ook in mijn trainingen. Ik maak gebruik van quizzen, wedstrijdjes, energizers, gooien met een balletje en oefeningen waarbij je op een knop moet drukken. Precies wat kinderen leuk vinden. Want spelen is zó goed voor ons als volwassenen. Het houdt ons scherp, jong, fris en we vervelen ons niet. En bovendien: zo creëer je energie in je training en gaan deelnemers ‘aan’!
0 reacties

Alies Tax-Alberts

+31 640004318

 KVK 71635696 / BTW NL001415310B32

  • Screen Shot 2019-09-29 at 09.00.25
  • Screen Shot 2019-09-29 at 08.55.26

©2020 by Flamingo Training & Coaching